Kontrabas
2010
1055

Ramsey Harvard

Min uddannelse: BM Peabody Institute, MM Boston University.  Andre studier ved Interlochen Center for the Arts og Aspen Music Festival.

Mit yndlingsværk: Det er forskellige hver dag.  Jeg kan rigtig godt lide at høre musik af nogle nulevende komponister, fx Osvaldo Golijov og Nico Muhly, men jeg samtidig synes, at Gustav Mahler var den bedste symfonisk komponist nogensinde.

Min største musikalske oplevelse: De to gange jeg havde fornøjelsen at spille med Renée Fleming.  Hendes stemme har en ubesværet skønhed, og hver eneste tone hun synger er ligesom en masterclass i musikalitet.

Min mest mindeværdige/sjoveste/mærkeligste oplevelse i Kapellet: Den tid, at scenetæppet faldet ned på bassgruppen lige på den første nedslag af Tosca.  Vi sad stille under tæppet og ventede, men hele orkester bare fortsatte med forestillingen, så vi var nødt til at trække det ud så hurtigt så muligt og komme tilbage til at spille!

Når jeg ikke spiller i Det Kongelige Kapel: Når jeg ikke spiller i kapelet, kan jeg godt lide at læse bøger, gå til yoga og lave mad derhjemme, men det meste af min fritid er optaget ved at passe min Wheaten Terrier hund, der hedder Frances.