1. solo 1. Violin
2020
1076

Kumi Shimizu

Min uddannelse:  Bachelor og Masters Degree fra Tokyo university of the Arts. I 2016 flyttet jeg til London for at studier videre ved Royal Academy of Music. Jeg fik støtte fra Isamu Sumino Foundation mens jeg spillet som “fellow member” i London Symfoni orkester.

Mit yndlingsværk:   Alle værker af Mozart og Brahms. Også mange af de violin koncerter af Beethoven, Sibelius, Berg, Stravinsky, Saint-Saëns. Chausson’s Poemé, Eugen Onegin af Tchaikovsky…listen bliver ved!

Min mest mindeværdige/sjoveste/mærkeligste oplevelse i Kapellet: Masterclass med legendariske Professorer som J.J. Kontorow, Z. Bron, V. Tretiakov og L. Kavakos. De er helt uforglemmelige oplivelser. At spille sammen med fantastiske musikere er også mine sjoveste øjeblikke.

Min mest mindeværdige/sjoveste/mærkeligste oplevelse i Kapellet: Jeg glemmer aldrig Nielsen koncerten med vores chefdirigent Aleksander Vedernikov i Sept 2020. Ellers er der mange sjove oplevelser i kapellet til dagligt.

Når jeg ikke spiller i Det Kongelige Kapel: Jeg elsker at spille kammermusik med søde kollegaer, at udforske violin værker som jeg ikke har spillet før, at går en tur i smuk København, og at bage noget sødt.