Horn
2009
1052

Johannes Undisz

Min uddannelse: Jeg er født i Weimar og begyndte mine studier hos Reiner Heimbuch og Ralf Ludwig på Musikgymnasium Schloss Belvedere.  I 2009 blev jeg færdig på Universität der Künste i Berlin hos Professor Chr.-Friedtich Dallmann. Før jeg ankom til Danmark havde jeg kontrakter i Staatsteater Darmstadt og Teatro Municipal de Santiago.
Mit yndlingsværk: Jeg håber at vi vil komme til at spille Hänsel og Gretel en dag i København. Den er sidst opført her i 1964.
Min største musikalske oplevelse: Jeg vil længe huske vores Kapel koncert i 2012 med Richard Strauss’ Alpensymfoni, dirigeret af Hartmut Haenchen- og med hele tyve hornister. 
Min mest mindeværdige/sjoveste/mærkeligste oplevelse i Kapellet: Da jeg stadig var midt i prøvetiden blev jeg kaldt ind i sidste øjeblik til at spille generelprøven på Alban Berg’s Lulu- og var nødt til at bladlæse. Det var måske lidt komisk for resten af gruppen ,men jeg havde aldrig været så nervøse før…
Når jeg ikke spiller i Det Kongelige Kapel: Når vejret tillader, udforsker jeg gerne det danske landskab på min racercykel.