Solo obo
2020
1073

Felicia Greciuc

Min uddannelse: Solistuddannelse og Kandidatuddannelse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Bacheloruddannelse – National University of Music – Bukarest. Ved siden af mine studier, har jeg modtaget undervisning fra: Emanuel Abbhül, Francois Leleux, Lajos Lencses, Matthias Bäcker, Emanuel Joris Van den Hauwe, Christian Smith, Diego Dini-Ciacci, Richard Simpson, Gareth Hulse.

Min yndlingsmusik værk : Jeg har så mange, og listen vil være meget lang … Men en af ​​mine yndlings komponister er Richard Strauss, og jeg glæder mig til at spille Rosenkavaleren.

Min største musikoplevelse: Så mange vidunderlige musikoplevelser at tale om – for eksempel, en turné i USA med Wynton Marsalis, at spille koncerter med Vladimir Ashkenazy, at lytte til en koncert med Wien / Berlin Kammerorkester, eller måske er min største musikoplevelse endnu ikke kommet.

Min mest mindeværdige / sjove / usædvanlige oplevelse i Kapel: Hvad kan jeg sige, har ikke været længe nok i orkestret til at have sjove oplevelser, men min mest mindeværdige oplevelse er bestemt min første operakoncert med Turandot, som også var min første opera oplevelse nogensinde.

Når jeg ikke spiller i Kapellet: Jeg kan godt lide at spille kammermusik med mine venner, sådan startede min træblæser kvintet “V Coloris”, ellers kan jeg godt lide at gå på koncerter (ikke kun klassiske, men forskellige genrer), jeg elsker at tegne / male, danse, synge, vandre og spise noget sødt …. PS: Jeg elsker også at være sammen med mine kære.