Koncertmester
2015
1069

Emma Ramsay Steele

Min uddannelse: Bachelor of Music fra Carnegie Mellon University med Cyrus Forough, og mine andre lærere har været Stacia Spencer, Mimi Zweig, og Aaron Rosand.

Mit yndlingsværk: Min favorit symfoni er Beethoven #7, og min favorit opera er Barberen i Sevilla.

Min største musikalske oplevelse: Jeg glemmer aldrig oplevelsen af at spille Beethovens 7 med mit ungdoms orkester (Chicago Youth Symphony Orchestra)  da jeg var kun 15 år. Vi var på turné i Europa, hvor jeg oplevede den europæiske kultur for første gang, og vi havde øvet rigtig meget. Symfonien var fuld af energi og rytmisk drive, og jeg holdt af og forstod komponistens musik på en dybere plan. Det var også tidspunktet hvor jeg begyndte at indse at jeg ønskede at spille i et  professionelt orkester.

Min mest mindeværdige/sjoveste/mærkeligste oplevelse i Kapellet: Det var at spille Suor Angelica med Giuliano Carella i 2015. Jeg elsker alle Puccini operaer, men denne ene især er virkeligt hjerteskærende og tragisk. På visse tidspunkter  strømmende tårerne ned af musikernes ansigter mens de sad og spillede. Jeg følte musikken og de følelser sammenfaldende og hvert enkelt musiker var i sync og spillede sammen som én. Det er DE øjeblikke vi har trænet til hele vores liv.

Når jeg ikke spiller i Kapel: Jeg elsker at spille kammermusik. Uden for orkestret går jeg ofte til yoga eller svømning. Jeg elsker at se Game of Thrones i fjernsynet, og min yndlingsbog er Persuasion af Jane Austen.