2. solo 2. Violin
2021
1077

Afonso Fesch

Min uddannelse:  Bachelor Degree i Porto University, Masters Degree i Basel Hochschule für Musik og alle mine andre lærer som Yossif Grinman, Pavel Vernikov, Raphaël Oleg og Ivry Gitlis.

Min yndlingsmusik værk : Det er meget svært at svar på, da det følges som om mit yndlingsmusik værk er nettop det jeg spiller på tidspunktet. Men hvis skulle vælge et værk som har haft et stort indtryk på mig, mon ikke jeg ville vælge Bach 2. Partita til solo violin og Mahlers 9. symfoni.

Min største musikoplevelse: Heldigvis har jeg haft nogle speciel musikoplevelser og jeg håber der kommer flere. At spille Mahlers 9. og 10. med det International Mahler Orkester var sikkert nogle af dem.

Min mest mindeværdige / sjove / usædvanlige oplevelse i Kapel: Jeg må sige at mit først år var lidt mærkeligt mht COVID pandemien. At få beskeden at teatret skulle i Lockdown inden 2. akt af en forstilling af Mozarts Idomeneo var et specielt øjeblik.

Når jeg ikke spiller i Kapellet: Når jeg ikke spiller i Kapellet, elsker jeg a spille kammermusik med søde menesker. Jeg elsker også fysik, at læse en god bog og at spise god mad.