Koncertkalender

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Richard Strauss’ Daphne

7. maj @ 19:30

Udsolgt

Det Kongelige Kapel er i centrum på scenen, når Richard Strauss’ opera Daphne opføres i koncertant udgave. En mulighed for at opleve en af Strauss’ helt sjældne perler.

Adskillige af Strauss’ operaer henter inspiration fra oldgræske sagn og myter. I forlængelse af forrige sæsons tema med værker, der udspringer fra det antikke Grækenland, kan publikum her opleve en koncertopførelse af Strauss’ en-akters opera Daphne.

Det Kongelige Kapel er på scenen sammen med en række af Operaens solister ved koncertopførelsen af Strauss’ Daphne, der aldrig tidligere har været opført i Danmark.

Forberedelserne til Dionysosfesten er i gang, det er parringstid, og fårehyrderne driver deres kvæg hjem fra græsning. Fiskerdatteren Daphne føler sig i pagt med naturen, mere end hun føler sig forbundet med de dyr og mennesker, der omgiver hende. Hendes ven, den fløjtespillende Leukippos, klager over, at hun er mere optaget af planterne end af ham, som elsker hende – hun derimod elsker kun hans fløjtespil. Sådan indledes myten om Daphne, der forvandler sig til et laurbærtræ.

NB!!! Late Night kammerkoncert efter koncerten med Strauss’ Daphne

Hvor: Operaen, Store Scene

Richard Strauss

Metamorphoser for strygeseptet

Koncertgængere til Daphne tilbydes en gratis kammerkoncert med et af Strauss’ sidste værker Metamorphoser, arrangeret af Rudolf Leopold. Der vil være en kort pause mellem symfoni- og kannerkoncerten.

Detaljer

Dato:
7. maj
Tidspunkt:
19:30 - 22:30
Pris:
Udsolgt
Hjemmeside:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20202021/koncert/richard-strauss-daphne/?section=top

Arrangør

Det Kongelige Teater
Telefon:
33696969
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Operaen
Ekvipagemestervej 10
København, 1438 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
33696969
Hjemmeside:
kglteater.dk