Koncertkalender

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En Wagner-stjerneaften

7. januar @ 19:30

Der er store stemmer og storslået dramatisk musik af Richard Wagner i vente ved Wagner-koncerterne på Den Kongelige Opera.

 

Det Kongelige Kapel indtager scenen, når Den Kongelige Opera byder på tre koncerter med uddrag fra populære Richard Wagner-operaer Den flyvende HollænderTannhaüser og Lohengrin. Garvede Wagner-entusiaster kan se frem til et fantastisk genhør og nysgerrige nye lyttere får lejlighed til at stifte bekendtskab med det store klangunivers fra tre af den tyske komponists mesterværker.

Som altid ved kapelkoncerterne sidder kapellet i hjertet og i centrum af scenen flankeret af tre stærke stemmer på solistsiden.

Wagners storslåede, potente og helt eventyrlige musik kræver særligt store stemmer, og publikum kan ved koncerterne opleve et enestående fornemt og erfarent trekløver af danske solister med tilknytning til Det Kongelige Teater. Koncerterne præsenterer ensemblesolisterne sopranen Ann Petersen og tenoren Niels Jørgen Riis samt tidligere ensemblesolist barytonen Johan Reuter. Alle tre bringer masser af internationalt stjernedrys med sig på scenen, når de levendegør.

 

Det Kongelige Kapel
Sopran: Ann Petersen
Tenor: Niels Jørgen Riis
Baryton: Johan Reuter

Program:

Richard Wagner
Uddrag fra

Den flyvende Hollænder
Tannhaüser
Lohengrin

(Ret til ændringer forbeholdes)

Detaljer

Dato:
7. januar
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Hjemmeside:
https://kglteater.dk/det-sker/sason-20202021/koncert/en-wagner-stjerneaften/?section=top

Arrangør

Det Kongelige Teater
Telefon:
33696969
Hjemmeside:
www.kglteater.dk

Sted

Operaen
Ekvipagemestervej 10
København, 1438 Denmark
+ Google Maps
Telefon:
33696969
Hjemmeside:
kglteater.dk